01
NOU !!! Acum si transport utilaje, pana in 12 tone.
01
 
 
 
 
 
Untitled Document


B&S CONSULTING ofera in prezent servicii de tractari auto non-stop, atat local (Tractari Mures, Tg.Mures), cat si intern sau international.

Pe plan intern firma noastra are o multime de colaboratori (firme de profil) care acopera toata suprafata Romaniei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru rezolvarea problemelor d-voastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

Pe plan extern intervenim prompt in toate tarile europene si datorita contractelor de transport pe care le avem
 

In cazul in care beneficiati de o polita a unei societati de asigurare cu care avem contract, plata serviiciilor efectuate de noi (servicii tractare auto) se poate face direct de catre acestia, neimplicand nici o cheltuiala financiara din partea d-vstra, in acest caz fiind nevoie doar de acceptul de plata al acestora.

Depanare auto :
In cazul in care autoturismul dumneavoastra are defecte minore, care sa nu necesite neaparat tractarea la un service pentru remedierea lor si astfel sa se piarda timp pretios si sa se intrerupa calatoria pe care o efectuati, la cererea clientului, un mecanic va insoti conducatorul auto si va repara autoturismul la fata locului daca acest lucru este posibil.

Transport auto intern si international: (autoturisme si autoutilitare) pe platforma avand o capacitate de transport de trei autoturisme simultan sau de doua jeep-uri/ utilitare.  Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare pâna la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita încheiata de societatea noastra .

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate.
Suntem specializati pe transport auto din orice tara europena.
   
Transport de persone in regim taxi:
Pentru ca un incident nedorit, asa cum este un accident ori defectarea autovehiculului  sa nu afecteze ajungerea persoanei la destinatie, asiguram transportul persoanelor in regim taxi intern sau international .

Parcare pentru autovehiculele avariate sau defectate:
Sunt anumite situatii in care service ul auto nu este in masura sa primeasca autoturismul avariat sau defect in ziua in care acesta este tractat si transportat .Pentru aceasta situatie oferim serviciul de parcare in siguranta a autoturismului.

Footer
Parteneri:
SkodaSignetCitroenACAR
Metana

Copyright © 2008-2012 B&S Consulting. Toate drepturile rezervate.